Facebook image

Összesen 25 bejegyzés

RSM Hungary
EBA

Van képünk hozzá: magyar sikerek a digitális megjelenítés világában

Még az egészen újszerű, dinamikusan átalakuló iparágakban is van lehetőség a folyamatos további innovációra – ezt igazolja két, a European Business Awards magyarországi döntősei közé jutott magyar vállalkozás, a Dolphio Consulting Kft. és az Econ Consulting Kft. példája. Mindkét cég a képi világban, a számítógépes megjelenítésben és annak feldolgozásában ért el kimagasló sikereket.

Tovább
RSM Hungary
EBA

Pontos tervezéssel valósíthatók meg az üzleti lehetőségek

Számottevően megnőtt az előre tervezés és a pontos üzleti tervek jelentősége az utóbbi években, a válság ugyanis mind az induló, mind a már régebb óta működő, de bővülni akaró vállalkozásoktól sokkal komolyabb odafigyelést kíván a pénzügyi tervezés, üzleti modellezés terén.

Tovább
RSM Hungary
EBA

Környezetvédelem és üzleti sikerek kéz a kézben

Ötletek és fejlesztések, amelyek segítik megóvni környezetünket és hozzájárulnak az egyre fontosabbá váló energia-kérdés megoldásához, ugyanakkor üzletileg is hosszú távon jövedelmezőnek bizonyulnak. Ez a jellemzés tökéletesen illik a 2012-es European Business Awards két, e területen tevékenykedő magyar nemzeti döntősére, a Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-re és az Elmolight Bt.-re.

Tovább

Nem kerékkötője a növekedésnek a válság

Hogyan lehetnénk képesek a bővülésre akkor, amikor a piaci kereslet szűkül, a gazdasági környezet jó esetben is csak stagnál, és általános a bizonytalanság? Az utóbbi hónapokban sok cégvezető, vállalkozó teszi fel magának ezt a kérdést. Az RSM DTM vállalati kutatása szerint a válasz az, hogy a folyamatos innováció, a kiemelkedő teljesítmény és a kitartás még ilyen körülmények között is meghozzák a várt gyümölcsöt, sőt, most még egy nívós üzleti díj is jár az üzleti kiválóságért.

Tovább

Kiemelt témák