Facebook image

Összesen 1425 bejegyzés

Vallja be söralátéten

Azon magánszemélyek, akik számára a munkáltatójuk nem vállalta az szja elkészítését, illetve akik az szja bevallásukat nem a NAV-val szeretnék elkészíttetni, két lehetőségük van.

Tovább
RSM Hungary
Fajcsák Gábor

Sharing economy, avagy oszd meg és adózd le!

Uber-sofőrök ellen tüntető taxisok az utcán, a szállodákat és hagyományos szállásnyújtókat tömörítő civil szervezetek aggodalmairól szóló újságcikkek az elektronikus újságok hasábjain és még sorolni lehetne, hogy ez az új és félelmetes gyorsasággal terjeszkedő gazdasági szegmens milyen mélységben szántotta fel a korábbi piaci szereplők lába alatt az addig biztos talajnak látszó alapzatot.

Tovább

Csökkenő áfakulcsok sok kérdéssel!

A tegnap bejeltett áfacsökkentés sok fogyasztó és vállalkozás számára jelenthet pozitív változást, de közel sem mindenki számára. A bejelentés még csak a tervekre vonatkozott így a részletek ismerete nélkül szinte több a kérdés, mint a válasz. Ezekből próbáltam párat összegyűjteni:

Tovább
Pentz Edina

Mi lesz most a vasárnapi pótlékkal?

2016. április 12-én az Országgyűlés a kormány javaslatára visszavonta a boltok vasárnapi zárva tartását előíró szabályozást. A jogszabály még nem jelent meg a Magyar Közlönyben, de a parlament oldalán található T/10171 számú törvényjavaslat alapján az alábbi munkajogi változásokra számíthatunk.

Tovább

Elindult a jelentkezési időszak a European Business Awards-ra

Az idén 10. alkalommal kerülő megrendezésre az EBA, melynek Olaszország ad idén otthont! Az EBA egy érték-alapú, független üzleti díj, amely iparágtól és méretre való tekintet nélkül a sikeres európai vállalkozásokat erősíti és támogatja. A tavalyi évben 33 országból több mint 32 000 társaság jelentkezett.

Tovább

Kiemelt témák