Facebook image
Mentés
RSM Hungary
EBA

EBA - Nevezési kategóriák, jelentkezés

Az EBA versenykategóriái között számos újdonság szerepel 2017-ben, ELSŐSORBAN a vállalatok közötti megmérettetés fő témái, a sikeresség, az innováció és az etikus és példaértékű működés köré szervezve.

RSM – Az Év vállalkozója-díj

A zsűri a díjat olyan vállalkozóknak ítéli oda, akik jövőképükkel és a vállalkozás fejlesztésében tanúsított kitartásukkal üzletáguk élére törnek. A lehetőségek felismerésével, célkitűzések megértésével, ötletek kialakításával és döntéseikkel másokat is komolyabb üzleti sikerek elérésére inspirálnak. 

Nevezek az Év vállalkozója-díjra

ELITE - az Év növekedési stratégiája-díj

Ezzel a díjjal egy olyan szervezetet jutalmaz a zsűri, amelyik a nemzetközi növekedés területén ért el kimagasló pénzügyi és piaci eredményt (az összeolvadással és felvásárlással elért eredményeken túl). A kategóriagyőzelem eléréséhez a zsűri értékeli az értékesítési szintet, a nyereséget és a piaci részesedés növekedését, amelyet a vállalat nemzetközi terjeszkedéssel, új piac kialakításával, termék- és szolgáltatásskálák kialakításával vagy bővítésével, vagy az ellátási láncon belüli integráció segítségével ért el.

Nevezek az Év növekedési stratégiája-díjra

A leginnovatívabb cég-díj

Ezt a díjat az a szervezet nyeri, amelyre leginkább jellemző az innováció fontosságának felismerése. Bizonyítja, hogy képes olyan új termékek, szolgáltatások vagy üzleti modell kidolgozására, gondozására és fejlesztésére, amelyek lényegesen javítják a kereskedelmi teljesítményt vagy az operatív hatékonyságot, a szervezet, a vásárlók és más érdekelt felek számára előnyt biztosítanak. Nem kizárólag technológiai jellegű innovációk kerülnek díjazásra, az újítás érinthet terméket vagy szolgáltatást, vagy a szervezet újrapozícionálását.

Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

Nevezek A leginnovatívabb cég-díjra

Nemzetközi terjeszkedés-díj

Ezt a díjat annak a szervezetnek ítéli oda a zsűri, amelyik a helyi keresleten alapuló sikeres stratégia segítségével irányítja üzleti tevékenységét eredeti piacán kívül, részleges tulajdonú partnercégeken vagy 100 százalékos tulajdonú leányvállalatokon keresztül.

Nevezek a Nemzetközi terjeszkedés-díjra

Társadalmi felelősség és környezetvédelmi tudatosság-díj

Ezt a díjat olyan szervezetnek ítéli meg a zsűri, amelynek széles körben kommunikált stratégiája középpontjában a társadalmi és természetes környezet védelme és megóvása áll. Intézkedései során mindig figyelembe veszi a kockázatokat a kereskedelmi, környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalás szempontjából, messze túlmutatva az általános jogszabályi intézkedéseken.

Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

Nevezek a CSR- és környezetvédelmi tudatosság-díjra

Az Év munkáltatója-díj

A díjat az a szervezet viheti haza, amelyről a zsűri megítélése szerint a leginkább elmondható, hogy emberi erőforrásai összhangban állnak a szervezet céljaival, holisztikus értékeken alapuló stratégiájának köszönhetően a szervezet teljesítményének javítását a toborzásba, a személyes- és a készségfejlesztésbe és az egyes dolgozók motiválásába történő befektetés révén kívánja fenntartani.

Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

Nevezek az Év munkáltatója-díjra

A Vásárlói élmény-díj

A zsűri a díjat annak a szervezetnek ítéli oda, amely saját szektorán és potenciális piacán belül a legmagasabb színvonalú vásárlói élményt nyújtja, saját brandjének építéséhez mérésvezérelt, többcsatornás stratégiát épített fel a legújabb technológiák és eljárások alkalmazásával, a szervezeten belül és az ellátási láncban alkalmazott magasan képzett munkatársak segítségével.

Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

Nevezek a Vásárlói élmény-díjra

Az Év digitális technológiai cége-díj

Ezt a díjat az a szervezet nyeri idén, amelyik akár saját fejlesztésű, akár külső szállítótól beszerzett digitális innováció révén operatív teljesítményét, a munkafolyamatok hatékonyságát, a vásárlói élményt, a forgalom és haszon mértékét vagy a költségellenőrzés pontosságát jelentős mértékben fejlesztette.

Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

Nevezek az Év digitális technológiai cége-díjra

Az Év induló vállalkozása-díj

Ezt a díjat olyan vállalkozás nyerheti el, amelyik a pályázás időpontjában három évnél nem hosszabb ideje folytatja tevékenységét, és létrejötte óta az átgondolt irányításnak köszönhetően kimagasló fejlődést és az eredeti előrejelzéseket meghaladó profitteljesítményt tud felmutatni. Mindezt olyan, a vásárlók és az érdekelt felek igényeit magas szinten kielégítő alapra építve, amelynek segítségével a fenntartható növekedés garantálható. 

Nevezek az Év induló vállalkozása díjra

Az Év legjobb vállalata-díj

Ezért a díjért három kategóriában versenyezhetnek a társaságok. A pályázatok elbírálásánál a legfontosabb szempontok a kimagasló pénzügyi hozam eredmények, az erőteljes növekedési- és innovációs stratégiák és a saját szektorban kivívott piacvezetői pozíció. A zsűri az indulóknál a találékonyságot, a bizonyított etikus viselkedést, az érdekelt csoportokkal fenntartott jó kapcsolatokat, a hosszú távú tervezést és a dinamikus piaci feltételek között is jó eredmények eléréséhez szükséges rugalmasságot értékeli.

A díj három kategóriája:

  1. Az év legjobb kisvállalkozása díj (25 millió euró árbevétel alatt)
  2. Az év legjobb középvállalata díj (26 -150 millió euró árbevétel között)
  3. Az év legjobb nagyvállalata díj (151 millió euró árbevétel fölött) 

Nevezek az Év legjobb vállalata-díjra

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom